Ιωάννινα, 21 Φεβρουαρίου 1963: Στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της 50ής επετείου της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων.

https://galanoleykoblog.files.wordpress.com/2018/02/21-2-1963.jpg?w=640

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 21 ΓΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1963:  η Στρατιωτική παρέλαση,για τον εορτασμό της 50ής επετείου της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων,παρουσία των Βασιλέων Παύλου και Φρειδερίκης,του Διαδόχου Κωνσταντίνου,της Πριγκιπίσσης Ειρήνης και του Πρίγκηπος Πέτρου.  –  (Video):

Ο Βασιλιάς Παύλος, η Βασίλισσα Φρειδερίκη, άλλοι επίσημοι και πλήθος κόσμου παρακολουθούν τη στρατιωτική παρέλαση με την οποία κορυφώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 50ή επέτειο της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων. Ο Βασιλιάς Παύλος και η Βασίλισσα Φρειδερίκη προσέρχονται στο κέντρο των Ιωαννίνων επιβαίνοντες σε ανοιχτό αυτοκίνητο προκειμένου να παραστούν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 50ή επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης. Οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώνονται με τη διεξαγωγή στρατιωτικής παρέλασης, την οποία παρακολουθούν ο Βασιλιάς Παύλος, ο Διάδοχος Κωνσταντίνος, ο Πρίγκιπας Πέτρος, ο Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Αβέρωφ-Τοσίτσας, άλλοι επίσημοι και πλήθος κόσμου.


ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 21-02-1913 – SLIDESHOW

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s