ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ~ Προς τί οι άσφαιρες κι απρόσωπες ομοβροντίες της προέδρου της ΔΕΥΑΝ κατά παντός δικαίου και αδίκου ;;;

Η  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑΝ:
______________________________________________

«Πρωτοφανή  και  συνδυασμένη επίθεση , από πολλές πλευρές,  δέχεται το τελευταίο διάστημα  η Δημοτική  Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης  Ναυπακτίας.  Οι επιθέσεις υποκινούνται  κυρίως από τις προηγούμενες  και αποδοκιμασμένες δημοτικές αρχές, οι οποίες ανεύθυνα και αναίτια επιβάρυναν  την επιχείρηση με δάνεια και χρέη ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων μάλιστα , τα δύο εκατομμύρια είναι άδικα και   αδικαιολόγητα- όπως και οι ίδιοι παραδέχονται- υποθηκεύοντας  έτσι, με τα τραγικά λάθη και παραλείψεις τους, το μέλλον της επιχείρησης. Δευτερευόντως, υποκινούνται  από μεμονωμένα άτομα τα οποία προσδοκούν  ότι θα προσκομίσουν πολιτικά οφέλη βλάπτοντας την επιχείρηση και αδιαφορώντας για το κοινωνικό σύνολο, όπως και οι προηγούμενοι.  Και ενώ πολλοί θα περίμεναν  ότι  κάτω από το βάρος των ευθυνών τους όλοι,  θα βοηθούσαν και θα στήριζαν την επιχείρηση  όπως και οι ίδιοι με κροκοδείλια δάκρυα υπόσχονταν στους εργαζόμενους κατά την πρόσφατη κοπή της πίτας του σωματείου, αντιθέτως τώρα,    επιδίδονται σε αγώνα υπονόμευσης με διαρκείς επιθέσεις στην ΔΕΥΑΝ αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στην επιχείρηση, τους εργαζόμενους και την κοινωνία γενικότερα.

ΔΕΥΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα και τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο, είναι ενοχλητικό το ότι η παρούσα διοίκηση και στα πλαίσια της συνέχειας της διοίκησης, προνόησε και προγραμμάτισε να πληρώνονται αυτές οι αμαρτίες τους και δεν έκλεισε  η  επιχείρηση όπως θα επιθυμούσαν, ώστε να ξεχαστούν οι  τεράστιες ευθύνες τους απέναντι στο Ναυπακτιακό λαό που τις φόρτωσαν.

Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, ενοχλεί  επίσης που αυτές τις μέρες  η ΔΕΥΑΝ, αφού  υλοποίησε το έργο της ύδρευσης των δυτικών συνοικιών της πόλης προχωρεί άμεσα και στην υλοποίηση δυο μεγάλων και σημαντικών έργων ύψους πέντε εκατομμυρίων  ευρώ όπως είναι η αναβάθμιση του βιολογικού  καθαρισμού  που θα συμπεριλάβει ευρύτερες περιοχές    και η τοποθέτηση τηλεμετρικών συστημάτων για την οικονομία και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες.

Επαναλαμβάνω και θέλω να γίνει σαφές,  όπως πολλές φορές ανέφερα, ότι όλες αυτές οι επιθέσεις  που σκοπό έχουν να πλήξουν το κύρος και την εμπιστοσύνη της επιχείρησης  στον κόσμο, θα πέσουν στο κενό.  Η ΔΕΥΑ Ναυπακτίας συνεχίζει απρόσκοπτα να παρέχει τις υπηρεσίες της  και να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της προς όλους.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω  τον κόσμο για την συμπαράστασή του   και  όλους τους κατοίκους του Δήμου μας  οι οποίοι, παρά την κρίση  και παρά τον πόλεμο που δέχεται η επιχείρηση είναι οι μόνοι που την στηρίζουν ανταποκρινόμενοι στις υποχρεώσεις τους και να τους διαβεβαιώσω ότι η ΔΕΥΑΝ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση των υπηρεσιών της.»


ΟΥΔΕΝ   ΣΧΟΛΙΟΝ !!!

τα συμπεράσματα δικά σας…

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

2 σκέψεις σχετικά με το “ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ~ Προς τί οι άσφαιρες κι απρόσωπες ομοβροντίες της προέδρου της ΔΕΥΑΝ κατά παντός δικαίου και αδίκου ;;;

 1. 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
  _________________________________________

  ΔΕΥΑ Ναυπακτίας προς Εργολάβο: Tα χρήματα σας είναι στο τραπέζι,ελάτε να τα πάρετε !
  ================================================================

  -Άγνωστο τι θα πράξει ο εργολάβος !
  —————————————————————-
  Έγγραφο απέστειλε πριν λίγη ώρα η ΔΕΥΑ προς τον εργολάβο του έργου της Αποχέτευσης προκειμένου να περάσει να τα εισπράξει.

  Το ακριβές βεβαίως ποσό που καλεί η ΔΕΥΑ να πληρώσει προς τον εργολάβο,είναι περί τις 116.246,58 ευρώ,αντί των 176.000 που αξίωνε μέσω δικαστικής απόφασης ο εργολάβος.Οι 176.000 ευρώ που αξιώνει ο εργολάβος αφορούν το ποσό των 116.000 συν τα δικαστικά έξοδα και τους τόκους υπερημερίας.

  Η επιχείρηση καλεί σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο να παραιτηθεί του υπολοίπου ποσού που αναλογούν σε τόκους υπερημερίας,κάτι που όπως διαρρέεται από την επιχείρηση έχει συμβεί και με όλους τους υπολοίπους εργολάβους που είχαν μπει σ’αυτή τη διαδικασία.Άλλωστε η ΔΕΥΑ έχει καταβάλλει για το σύνολο του έργου το οποίο -να σημειωθεί- δεν έχει παραληφθεί επισήμως,11.880.000 ευρώ με το υπολοιπόμενο ποσό των 120.000 ευρώ.Η εξέλιξη αυτή φαίνεται ότι διευκολίνεται,μετά την τελεσιδικία της απόφασης και το πράσινο φως για την πληρωμή του σχετικού ποσού

  Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες δεσμεύτηκαν από δύο λογαριασμούς της ΔΕΥΑ συνολικό ποσό 200.000 ευρώ (170,000 και 30.000) που αφορούσε στο ποσό που οφείλει η επιχείρηση στον εργολάβο.

  Το ερώτημα μετά από αυτή την εξέλιξη είναι ένα.Θα συμβιβαστεί με την πρόταση αυτή ο εργολάβος ή το έργο έχει συνέχεια ;;;;

  Δείτε το σχετικό έγγραφο:
  —————————————–

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s