ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ~ πολλά τα παράπονα στη πλατεία Τζαβελλαίων, όπου απουσιάζει η δημοτική μέριμνα αλλά και η απαραίτητη αστυνόμευση

ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΑΒΕΛΛΑΙΩΝ: Για κατοίκους ενός… κατώτερου Θεού!

Και όμως…  Η πλατεία Τζαβελλαίων είναι η μία από τις τρεις που έχει η Ναύπακτος….

Με λιθόστρωση της… «κακιάς ώρας», η προηγούμενη δημοτική αρχή τη «στόλισε» με… βραχόκηπους για να διώξει τα… σιντριβάνια που θέλανε… συντήρηση!….
Το καλοκαίρι που χρειάζονται πότισμα τα «άγρια φυτά του βουνού» που «κοσμούν» τα βράχια…. η Πλατεία πλημμυρίζει!.
Οι διερχόμενοι αλλάζουν … «πορεία» για να μην λερωθούν!   Δείτε τα χάλια της, πιο κάτω:

 

Αυτή είναι η Πλατεία Τζαβελλαίων στην συνοικία Αφροδίτης… Η πιο μεγάλη Πλατεία από τις τρεις της Ναυπάκτου…..

Και ο Δήμος Ναυπακτίας πρέπει να θεωρεί τους κατοίκους της Αφροδίτης, ως ανθρώπους «ενός κατώτερου Θεού» αφού αυτή η πλατεία παραμένει ως έχει για δεκαετίες τώρα. Φυσικά άμα τους ρωτήσετε, ξέρετε τί θ’ απαντήσουν;;;  «Γιατί δεν την έφτιαχναν οι προηγούμενοι?»  !!!  Αυτή ακριβώς θά’ναι η απάντησή τους!!!
Κύριε Δήμαρχε…  Αφήσατε την Αφροδίτη ή όπως το  λέτε εσεις  «Καινούργιο Χωριό»   να γίνει  σκέτο… χωριό!..  Αλλά εμεις ΔΕΝ θα το ξεχάσουμε όμως αυτό!!!

Κύριοι του Δήμου Ναυπακτίας…..  Ναύπακτος δεν είναι μόνο το Λιμάνι και η Πλατεία Φαρμάκη…  Οι κάτοικοι της Αφροδίτης δεν είναι «κατώτερα όντα»..
Θα τους ξαναθυμηθείτε στις εκλογές….. Ναι  αλλά τότε θα είναι αργά για όλους εσας !!! 


ΕΧΟΥΜΕ  ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ:

Καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής που διαμαρτύρονται, για τα παράνομα παρκαρίσματα των ΙΧ  αυτών που πηγαίνουν στην πλατεία και στα γύρω καφενεία ή στις ψησταριές αφήνοντάς τα πάνω στα πεζοδρόμια κι αυτό γίνεται καθ’όλη την διάρκεια του 24ώρου χωρίς φυσικά η τροχαία να νοιάζεται!!!

Μιλήσαμε με διάφορους κατοίκους της πλατείας και μας εξέφρασαν πικρά παράπονα για τις καταλήψεις των πεζοδρομίων από τα διερχόμενα και μη αυτοκίνητα που όπως μας είπαν χαρακτηριστικά τους «σφραγίζουν»  και τις πόρτες μη μπορώντας να βγουν ή να μπουν στα σπίτια τους. Οσο για την τροχαία αυτή όπως μας είπαν, δεν ιδρώνει τ’ αυτί της παρόλο που της έχουν γίνει αμέτρητες τηλεφωνικές και όχι μόνον οχλήσεις.    Είναι αυτό που είπαμε κατά κόρον εμεις:  Οτι δηλ., η εντοπιότητα εμποδίζει τον αστυνομικό να ασκήσει σωστά το έργο του, αφήνοντας τον κάθε παραβάτη να διαπράττει όσες παρανομίες θέλει…  Οι αστυνομικοί της Ναυπάκτου πρέπει όλοι να μετατεθούν και να έρθουν εδώ  «ξένοι» ! Μόνον έτσι θα υπάρξει σωστή αστυνόμευση για τα πρώτα τουλάχιστον χρόνια….   Η πολιτεία οφείλει να το δει και να το εξετάσει αυτό. Πόσα έσοδα χάνονται από μη εισπρακτέα πρόστιμα  κάθε χρόνο και για τους δήμους και το κράτος γενικότερα; 

Δείτε  ενδεικτικά  το χάλι της πλατείας Τζαβελλαίων με τα παράνομα παρκαρίσματα,  σε φωτογραφίες που εμεις οι ίδιοι περνώντας απ’ εκεί  «τραβήξαμε»  για του λόγου το αληθές: 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

20171012_113646 (αντίγραφο).jpg

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

6 σκέψεις σχετικά με το “ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ~ πολλά τα παράπονα στη πλατεία Τζαβελλαίων, όπου απουσιάζει η δημοτική μέριμνα αλλά και η απαραίτητη αστυνόμευση

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s