Αληθινή Εξομολόγηση – Νίκη 45 ετών: «Δεν άντεξα! Πήγα με 2 φίλους του άντρα μου και…»

Αποτέλεσμα εικόνας για Δεν άντεξα! Πήγα με 2 φίλους του άντρα μου

«Είμαι η Νίκη, παντρεμένη με τον  Κώστα, 45 χρονών και κρατιέμαι αρκετά καλά, με λίγα κιλά παραπάνω, αλλά ακόμα ελκυστική όπως διαπιστώνω από τους άντρες που με κοιτάνε.
Το δυνατό μου σημείο, είναι το μεγάλο και φυσικό στήθος μου, με μεγάλες ρώγες που ξεσηκώνει τα βλέμματα όταν μένω γυμνόστηθη στην παραλία. Με τον Κώστα, έχουμε έντονη σεξουαλική ζωή που την κάνουμε πιπεράτη, φτιάχνοντας ιστορίες την ώρα που γα…..στε.  Η αγαπημένη μας φαντασίωση, είναι να με παίρνουν παρτούζα…… δυο άντρες και ο Κώστας να βλέπει….

Το καλοκαίρι φιλοξενούσαμε δυο φίλους του Κώστα και το βράδυ βγήκαμε και ήπιαμε, περνώντας καλά και διασκεδάζοντας. Γυρνώντας σπίτι, πέσαμε στο κρεβάτι και καυλώσαμε  παίζοντας το αγαπημένο μας παιχνίδι.  Η παραλλαγή που διάλεξα να διηγούμαι στον Κώστα ενώ με γ….σε,  ήταν να με γ…άνε  οι δυο φίλοι του και για να γίνω πιο ρεαλιστική μαζί με τον π….τσο  του Κώστα, χρησιμοποιούσα ένα δονητή, δείχνοντας του πως έπαιρνα τους δυο π….ους  των φίλων του.   Έχυνε   σαν τρελός κι εγώ το ίδιο. Το πρωί ο Κώστας έφυγε στη δουλεία κι εγώ ολόγυμνη στο κρεβάτι αναπολούσα  καυ….νη  τη χθεσινή νύχτα.  Με κ…..λα και  τρέλα  το σενάριο που φτιάξαμε να με γ…..ούν  οι δυο φίλοι του.
Πήρα δυο δονητές και άρχισα να παριστάνω ότι με γ…..ούν   οι δυο φίλοι του άντρα μου.  Έ….υνα  δυνατά, αλλά συνέχισα αχόρταγα να παίζω, ενώ φανταζόμουν την π…..τσα.   Τότε είδα ότι από τη μισάνοιχτη πόρτα, με παρακολουθούσαν κρυφά οι φίλοι του άντρα μου, παίζοντας τις ψωλές τους, που ήταν τεράστιες.
– Σας αρέσει αυτό που βλέπετε αγόρια;…
τους ρώτησα βραχνά, για να μου απαντήσουν αμέσως καταφατικά.
– Τότε γιατί δεν έρχεστε μέσα να βλέπετε καλύτερα;…
τους κάλεσα, φέρνοντας τους αμέσως να παίζουν τις ψ…..ές  τους δίπλα μου, ενώ εγώ γ……ουνα  με τους δυο δονητές.
– Όπως βλέπετε, με καυλώνει τρελά να έχω δυο π…..ες  να με γ….νε!!!
– Τότε γιατί δεν παίρνεις δυο αληθινούς;…
με προκάλεσε ο ένας.
– Θέλετε και οι δυο να με γ….ερε   π……..δες μου;
ρώτησα παιχνιδιάρικα για να ακούσω ότι το θέλουν σαν τρελοί.
– Έλατε τότε μωρά μου, γ……τε  με και οι δυο!
Σε λίγο με ξ……σαν  με κάθε τρόπο, κάνοντας με να χύνω απίστευτα δυνατά και πολλές φορές, με ανταμοιβή να χ…..ουν  και οι δυο στο στόμα μου, πλημμυρίζοντας με τα χ….. ια  τους το πρόσωπο και τα β…..ά  μου. Μαζεύοντας τα χ…..ια   τους με τις π…….ες  τους και πίνοντας τα αχόρταγα, τους κάλεσα να το ξανακάνουμε όποτε θέλουν!!! «


youweekly.gr


πικάντικα

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s